Het perfecte recept voor een detox!

Nu de feestdagen al even achter jou liggen, meet je al eens de schade op: die broek kan na veel moeite maar net meer dicht, je huid ziet er vermoeid uit door de stress op het werk de voorbije maanden en je haar heeft misschien gespleten puntjes waardoor het er minder gezond uitziet. Geen paniek. De lente is het perfecte seizoen voor een detox!

© Pixabay.com

Strak en gezond

Zit je favoriete broek net iets te strak na de feestdagen of de vele restaurantbezoekjes? Blijf dan niet bij de pakken zitten en ga actief aan de slag. Uiteraard moet dagelijks sporten en bewegen bovenaan je lijstje staan maar je kunt daarnaast ook beroep doen op producten die helpen om af te slanken. Ze zorgen vaak ook voor een detox, waardoor de giftige stoffen uit je lichaam verdwijnen. Wil je bovendien wat extra energie, dan kun je drinkvoeding fortimel aanschaffen voor een boost aan voedingsstoffen die je anders slechts geleidelijk opbouwt. Zo ben je straks weer op-en-top. Laat de lente en de zomer maar komen!

Vitamines aan boord

Heb je de laatste tijd een niet zo gezond eetpatroon nageleefd? Dan kan dat voedingspatroon ervoor gezorgd hebben dat je te weinig vitamines en mineralen in je lichaam opgeslagen hebt. Neem dan een voedingssupplement zodat je weer voldoende reserve opbouwt. Ook vitamines zijn nooit een slecht idee om uit je winterdip te komen, zeker vitamine D waar veel Belgen een tekort aan hebben in de wintermaanden.

Stralende teint

Je voedingspatroon kan ook een effect hebben op je uitstraling. Is je huid wat vaal of zie je er iets minder fris uit dan je zou willen, dan is een hydraterende crème ideaal.  Onze huid wordt dagelijks geconfronteerd met schadelijke stoffen uit de lucht die het moet incasseren. Een reinigende lotion en een dag- en nachtcrème zorgen dat je jouw stralende teint in een mum van tijd herovert!

© Pixabay.com

Coupe perfect

Ook fan van dat heerlijke gevoel wanneer je net van de kapper komt? Je haren werden gewassen, geknipt en gebrusht en je voelt je als herboren. Je kan natuurlijk niet om de haverklap naar de kapper lopen. Ook tijdens de weken dat je geen kapper bezoekt, is het belangrijk om aandacht te besteden aan je coupe. Heb je last van huidontstekingen, roos of bepaalde infecties, dan kun je nizoral shampoo gebruiken om je hoofdhuid weer in balans te brengen. Op enkele weken tijd zijn de problemen verholpen en ben je verlost van die vervelende jeuk of kleine ontstekingen die je dagelijks hinderen. Bovendien krijgt je haar dankzij een gezonde hoofdhuid ook weer de glans die het verdient.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *