(H)eerlijke koffie voor elk moment

De wekker gaat. Je wordt rustig wakker en in gedachten ruik je het al: de geur van een heerlijke verse koffie. Wat is er beter dan de ochtend starten met een lekker kopje koffie, boordevol aroma’s en zo sterk als jij maar wil?

© Pixabay.com

De ene koffie is de andere niet

Jij hebt ook een favoriet koffiemerk, niet? Maar waarom zou je je horizon niet verbreden? Op Koffiemarkt vind je een groot aanbod aan overheerlijke koffies van diverse merken. Capsules, pads en gemalen koffie. Of heb je liever echte koffiebonen? Die kan je – net als vroeger – zelf malen en zo kraakverse koffie zetten. Met veel liefde, want dat smaakt toch het best?

L’Or voor een intense lungo

Douwe Egberts, die naam kent iedereen. Gekend om zijn duurzame koffie en (h)eerlijke bonen. Het assortiment van L’Or zal je dan ook onmiddellijk kunnen bekoren. Het is een koffie voor levensgenieters: een intense smaak waarvan je écht kan genieten. Je kiest uit een espresso of lungo en welke intensiteit je op dat moment bevalt. Stop de capsule in je koffiemachine, druk op de knop en neem alvast een lekker chocolaatje bij de hand. Een heerlijke koffie, voor elk moment van de dag én van het jaar. Dit kopje goud smaakt altijd: ‘s avonds in de zetel voor het haardvuur op een koude winterdag of bij de opkomende zon op een zomerse ochtend. De L’Or capsules zijn van aluminium gemaakt en passen zo in elke Nespresso-machine. En niet te vergeten: volledig recycleerbaar, zoals een duurzame koffie hoort te zijn.

© Pixabay.com

Iperespresso voor een luxueuze espresso

De Italianen, die hebben verstand van goede koffie. Met illy brengen ze dan ook kwaliteit. De illy iperespresso capsules voor het gelijknamige koffiemachine zijn daar het perfecte voorbeeld van. Een tikkeltje bitter, maar toch in balans door de zoete toets. Met deze koffiecapsules waan je je in Italië. Je krijgt een espresso zoals je die alleen daar kan drinken. Sluit je ogen en beeld je in dat je op het San Marcoplein in Venetië zit met een heerlijke espresso in de hand. Dat gevoel beleef je nu ook thuis met Iperespresso. Altijd dé perfecte koffie, met dank aan een ingenieus systeem dat de temperatuur, tijd en druk regelt. Wedden dat je geen andere koffie meer wil?

Of je nu kiest voor de Italiaanse delicatesse Iperespresso of de eerlijke L’Or-koffie: smaak en genot is het belangrijkste. En daar ontbreekt het bij deze koffies zeker niet aan. Neem een stoel bij de hand, zet je met je koffie en een koekje in het zonnetje en geniet. Laat het smaken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *