Bezoek eens een concert of dansvoorstelling met je gezin

Heb je zin in een gezellig uitje met het hele gezin? Wij geven je een overzicht van de leukste concerten en de mooiste dansvoorstellingen voor het hele gezin.

Bezoek eens een concert of dansvoorstelling met je gezin
© Pixabay.com

Kapitein Winokio
Kapitein Winokio viert dit jaar 15 jaar handjes draaien en koekebakkevlaaien. Samen met zijn muziekmatrozen en Mevrouw de Poes brengt hij dit voorjaar een bezoekje aan cultuurcentra over het hele land. Ook jij en je gezin kunnen luidkeels meezingen, dansen en lachen. Plezier voor het hele gezin gegarandeerd!

Gers Pardoel
Oudere kinderen zullen meer fan zijn van de Nederlandstalige muziek van Gers Pardoel. Sinds hij deelnam aan het VTM-programma ‘Liefde Voor Muziek’ is zijn bekendheid in Vlaanderen helemaal ontploft. De rapper neemt je op zaterdag 18 april graag mee op zijn bagagedrager in de Lotto Arena in Antwerpen. Wie de Nederlander al eens aan het werk heeft gezien, kan beamen dat een concert van Gers Pardoel een onvergetelijke ervaring is.

Sonic Kids
Tijdens de krokusvakantie presenteert hetpaleis een concertreeks voor kinderen en hun ouders vanaf 6 jaar. Samen met opzwepende percussie, stomende blazers, een gitaar en een mondharmonica blaast Tiny Legs Tim de blues nieuw leven in. Dez Mona van zijn kant brengt dan weer een bezwerende mix van pop, gospel en jazz. Maar er is nog veel meer te beleven. Op het podium passeert de crème de la crème van de alternatieve Belgische muziekscene. Deze concertreeks verovert gegarandeerd de harten van het hele gezin.

8.2
Een samenwerking tussen hetpaleis, faBULEUS & Moussem Nomadisch Kunstencentrum die een groep jonge dansers presenteert. Ze proberen grip te krijgen op een muziekstijl die meerdere generaties overstijgt: rapmuziek. Onder leiding van choreograaf Radouan Mriziga brengen ze het ritme, de flow, de gebaren en statements van rap. Een dansvoorstelling die het hele gezin zal aanspreken.

Gezinsvoorstelling
© Pixabay.com

De Sprookjesboom
Onder de naam Efteling aan Zee presenteert het Kursaal in Oostende 4 voorstellingen van de familiemusical De Sprookjesboom. Kursaal Oostende wordt ter gelegenheid van deze magische musical omgetoverd tot een sprookjesachtige Eftelingomgeving. De vrolijke, interactieve musical brengt sprookjesfiguren tot leven op het podium. Roodkapje, de Draak, Assepoester en vele andere Sprookjesbosbewoners nemen je mee op een groots avontuur. Om de Efteling ervaring compleet te maken kan je voor foto’s poseren in de verschillende decors. Kinderen mogen ook verkleed komen en kunnen zich laten schminken in hun favoriete sprookjesfiguur. Zo wordt dit een magische middag voor het hele gezin!

Puree kan je hier niet eten
Zannemie neemt haar bende mee op een muzikale roadtrip. Ze wisselt muziek af met zottigheden en verfrissende miniverhalen. Haar motto? Puree kan je hier niet eten, maar moet je doen. Ontdek zelf wat ze bedoelt tijdens haar doortocht langs de verschillende cultuurcentra.

Solomon x Sheba
Deze derde productie van We Are Not People brengt legendes Solomon en Sheba door voguing, popmuziek, urband dans en beeld naar het hier en nu. De jonge dansers worden geconfronteerd met vooroordelen en de taboes waar de derde generatie migranten nog altijd mee worstelt. Deze voorstelling over cultuur, identiteit, de kracht van de liefde en seksualiteit zal het hele gezin ontroeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *